Winterconcert Sint Plechelmus Harmonie

Traditiegetrouw organiseert de Sint Plechelmus Harmonie een concert in de Plechelmuskerk op de zondag voor Kerstmis. Dit jaar vindt het Winterconcert plaats op zondag 17 december. Om 15:00 uur start het harmonieorkest met een repertoire in winterse sferen.

Kersthits 
Dit jaar is weer een gevarieerd programma samengesteld om alvast het ultieme kerstgevoel aan te wakkeren. Zo worden beroemde kerst hits door het harmonieorkest ten gehore gebracht. Het Lutter orkest brengt onder meer een medley van muziek uit beroemde kerstfilms als “The Polar Express” en “Home Alone”. Ook kersthits als “Jingle Bells”, “Midden in de winternacht” en “Santa Claus is Coming to Town” zullen niet ontbreken in het programma.

Gevarieerd programma
Naast het kerstrepertoire staat ook volop muziek andere muziek op het programma, zoals het prachtige Voilà waarmee de Franse Barbara Pravi de tweede plaats haalde tijdens het Eurovisie Songfestival in 2021. Ook het bekende nummer “Door de Wind” dat Miss Montreal tot een grote hit maakte wordt ten gehore gebracht. Een van de orkestleden zal “Let Me Try Again” van Frank Sinatra spelen op bariton. “The Wind Beneath my Wings” dat onder meer bekend is van Bette Midler wordt ook gebracht door een solist uit het orkest. Kortom een prachtige combinatie van winterse muziek die ervoor zorgt dat het publiek alvast in kerststemming komt op de zondag voor Kerstmis. De presentatie is dit jaar in handen van jeugdleden Anne en Evy. 

Aanvang & toegang 
Het concert vindt plaats in de St. Plechelmuskerk in De Lutte. Aanvang: 15:00 uur. Toegang: gratis.