Wil jij muziek maken met andere dorpsgenoten? Doe mee met project X!

Harmonieorkesten hebben een rijke traditie in het behouden van muzikale erfgoed en het samenbrengen van gemeenschappen door middel van muziek. De Sint Plechelmus Harmonie van De Lutte, met zijn diepgewortelde geschiedenis en liefde voor muziek, heeft altijd gestreefd naar het inspireren van de jeugd om zich bij onze muzikale reis aan te sluiten. Vandaag richten we ons tot u met een ambitieus project: Project X.

Iedereen kan meedoen!
Project X richt zich op alle muzikanten in ons dorp. Of je nou een blaasinstrument bespeelt, de piano of de gitaar, elk instrument is welkom. Van samen muziek maken wordt iedereen gelukkig!

Met Project X willen we bereiken dat samen muziek maken voor jong en oud voor iedereen toegankelijk kan zijn. Met elkaar willen we ontdekken welke mogelijkheden er nog meer zijn om als vereniging te streven naar muzikale inclusiviteit.

Daarom nodigen we je uit om je aan te melden voor dit project, waarbij we toewerken naar een aantal optredens in 2024. Lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen, wil je muzikaal verder uitgedaagd worden en maak je graag muziek met anderen. meld je dan aan voor de
informatieavond op dinsdag 6 februari om 18.30 uur. Deze avond vindt plaats in Dorpshoes Erve Boerrigter (Plechelmusstraat 14). Aanmelden kan via jannekevisschedijk@hotmail.com of 06-37 11 68 40.