Potgrondactie Sint Plechelmus Harmonie

Op zaterdag 16 maart vindt de jaarlijkse potgrondactie van de Sint Plechelmus Harmonie plaats. Ook dit jaar hebben alle bewoners van De Lutte en het buitengebied van De Lutte de mogelijkheid om potgrond te bestellen. Wij komen dan vanaf 10:00 de bestelling persoonlijk bij u thuis afleveren. Op zaterdag 16 maart komen we in de bebouwde kom ook huis aan huis langs zodat u alsnog potgrond kunt aanschaffen.

Wat is het voordeel van bestellen?

  • Er geldt OP=OP dus u bent verzekerd van levering;
  • U heeft al betaald dus geen gedoe met afrekenen;
  • Mocht u onverhoopt niet thuis zijn dan leggen we de bestelling bij u neer.

De kwalitatief zeer goede potgrond zal bij u afgeleverd worden in zakken van 45 liter, voor de prijs van € 4,50 per zak. Voor 3 zakken betaalt u slechts € 12,50 en dit werkt bij een veelvoud van 3 zakken zo door. Mocht u 6 zakken bestellen dan betaalt u dus € 25,- enzovoort.

Via het onderstaande formulier kunt u de bestelling plaatsen en via iDeal betalen. Daarna ontvang u een e-mail met de bevestiging van uw bestelling (let op: deze kan eventueel in uw spambox terecht komen). Mocht u geen bevestiging ontvangen of een vraag hebben dan kunt contact met ons opnemen via potgrondactie@plechelmusharmonie.nl.

KLIK HIER OM NAAR HET BESTELFORMULIER TE GAAN