Kaartverkoop Night @ the Woodside gestart

De muziek is uitgezocht, zangeressen zijn vastgelegd en er wordt volop gerepeteerd voor het jaarlijkse Night @ the Woodside van de Sint Plechelmus Harmonie. Op zaterdag 17 juni is het zover en zorgen het harmonieorkest en de slagwerkgroep voor een prachtige avond vol muzikaal vermaak in het openluchttheater bij de blokhut van De Lutte. Het belooft weer een fantastische avond te worden.

Lokaal talent
Ook dit jaar is het repertoire zorgvuldig samengesteld met voor elk wat wils. Er staat onder meer muziek van Coldplay, The Beatles en The Police op het programma. Zoals gebruikelijk maakt de muziekvereniging graag gebruik van talent uit De Lutte en omstreken. Zo zal de inmiddels bekende Lutter zangeres Linda Steenbeeke samen met
Julisca Prins de zang verzorgen. Zij zingen onder meer nummers uit ‘Saturday Night Fever’ en ‘The Wiz’. Ook onze eigen leden laten zich weer horen als solist. Zo wordt het prachtige nummer ‘Over the Rainbow’ gespeeld op tenorsax. De presentatie is dit jaar in handen van Harry Nijhuis.

Locatie en kaartverkoop
Het concert vindt plaats op 17 juni om 20.00 uur bij het openluchttheater in De Lutte aan het Kerkenbospad. Bij slecht weer is er een uitwijklocatie. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn te koop bij de Tourist Info in De Lutte en bij onze leden.