Winterconcert Sint Plechelmus Harmonie

Traditiegetrouw organiseert de Sint Plechelmus Harmonie een concert in de Plechelmuskerk op de zondag voor Kerstmis. Dit jaar vindt het Winterconcert plaats op zondag 18 december. Om 14:00 uur start het harmonieorkest met een repertoire in winterse sferen.

Dit jaar is weer een gevarieerd programma samengesteld om alvast het ultieme kerstgevoel aan te wakkeren. Zo wordt de beroemde kersthit ‘Driving Home for Christmas’ ten gehore gebracht en speelt het orkest ‘A HollyJolly Christmas Medley’. Een medley met alle nummers die je tijdens kerst wilt horen, met onder meer ‘Frosty the Snowman’, ‘Santa Baby’ en natuurlijk mag ook ‘Rudolph the Red-Nosed Reindeer’ niet ontbreken.
Naast het kerstrepertoire staat ook muziek uit de betoverende winterfilm ‘Frozen’ en het beroemde ‘Gabriella’s Song’ uit de film ‘As it is in Heaven’ op het programma. Kortom een prachtige combinatie die ervoor zorgt dat het publiek alvast in kerststemming komt op de zondag voor Kerstmis. De presentatie is dit jaar in handen van Miriam Bekke.

Aanvang & toegang
Het concert vindt plaats in de Sint Plechelmuskerk in De Lutte.
Aanvang: 14:00 uur. Toegang: gratis.