Potgrondactie Sint Plechelmus Harmonie

Op zaterdag 11 maart vindt de jaarlijkse potgrondactie van de Sint Plechelmus Harmonie plaats. Ook dit jaar hebben alle bewoners van De Lutte en het buitengebied van De Lutte de mogelijkheid om potgrond te bestellen. Wij komen dan vanaf 10:00 uur de bestelling bij u thuis afleveren. Op zaterdag 11 maart komen we in de bebouwde kom ook huis aan huis langs zodat u alsnog potgrond kunt aanschaffen.
Wat is het voordeel van bestellen?

  • Er geldt OP=OP dus u bent verzekerd van levering;
  • U heeft al betaald dus geen gedoe met afrekenen;
  • Mocht u onverhoopt niet thuis zijn dan leggen we de bestelling bij u neer.

Let op: In het buitengebied komen we niet huis aan huis langs, dus bij bestellen bent u verzekerd van levering.

De kwalitatief goede potgrond wordt bij u afgeleverd in zakken van 45 liter, voor de prijs van € 4,- per zak. Voor 3 zakken betaalt u slechts € 11,- en dit werkt bij een veelvoud van 3 zakken zo door. Mocht u 6 zakken bestellen dan betaalt u dus € 22,- enzovoort. U kunt vanaf heden uw bestelling doorgeven via:

  • (bij voorkeur) onze website www.plechelmusharmonie.nl en vervolgens betalen via de bank op NL38 RABO 01303 98 411 t.n.v. Sint Plechelmus Harmonie onder vermelding van uw adres.
  • Schrijf uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal gewenste zakken op een envelop. Deze kunt u met het verschuldigde bedrag inleveren bij Mart Koertshuis, Boerrichterstraat 2, 7587 AS, De Lutte.

Wij hopen als leden van de harmonie in ieder geval op uw steun zodat we achteraf kunnen zeggen dat er sprake was van een vruchtbare actie. Mocht u vragen hebben dan kunt u die altijd mailen aan potgrondactie@plechelmusharmonie.nl.