Ondanks slecht weer een geslaagde ‘Night @ the Park’

Behalve de locatiewijziging veranderde er aan het programma niets. Terwijl het jeugdorkest de aftrap verzorgde, stroomden zo’n 250 mensen de sfeervol aangeklede zaal binnen om de Latin-American sounds te beluisteren. Onder leiding van dirigent Henk Veneman kwamen onder andere Soul bossa nova, El bimbo, Earth Wind & Fire en Mas que nada voorbij.

Net als andere jaren verzorgde de Lutter harmonie ook dit jaar een veelzijdig programma. Zo wist Ludwig Olde Riekerink het publiek kostelijk te vermaken met een komische act en leverde Dance Masters Kolmschot zijn bijdrage. Laura van der Galiën en Andras Koops maakten de Latijns-Amerikaanse sfeer helemaal compleet met hun spectaculaire dansshow. Ook werden verschillende nummers uitgevoerd met vocalisten uit eigen gelederen. Zo bracht dirigent Henk Veneman het bekende Une belle histoire en vermaakte Inge Lage Venterink het publiek met onder andere Isn’t it time en Afscheid. Het programma van de slagwerkgroep onder leiding van Gerard oude Spraaksté was eveneens volledig afgestemd op de ‘Latin Sound’. Vooral de nummers uitgevoerd met lege olievaten zorgden voor een daverend applaus.

Nadat het programma van het harmonieorkest en de slagwerkgroep was afgerond verzorgde een speciaal voor deze gelegenheid geformeerde band een knallende afterparty die het publiek naar de dansvloer bracht. Al met al een geweldige drukbezochte avond die volgens de organisatie en het publiek zeker voor herhaling vatbaar is!