Night @ the park

Natuur, een drankje, gezelligheid, muziek en dans klinken samen als een perfecte nazomeravond. Dit zijn dan ook niet voor niets al een aantal jaren de ingrediënten voor het openluchtconcert van de Sint Plechelmus Harmonie. De tuin van het Ros van Twente wordt voor deze avond speciaal ingericht met een sfeervol openluchtpodium waar een avondvullend programma ten gehore wordt gebracht. De Lutter muziekvereniging komt ook dit jaar weer met een spectaculair programma om nog eens extra te genieten van een van de laatste zomerse avonden van dit jaar. Dit jaar nemen ze u mee naar Latijns-Amerika. Onder andere populaire zomerhits van Enrique Iglesias en Ricky Martin komen voorbij. Ook zullen Earth, Wind & Fire, Amy Winehouse en andere swingende nummers in het Latijns – Amerikaanse thema de revue passeren. Verschillende nummers worden uitgevoerd met zang door leden van de muziekvereniging.

Bij een avond die geheel in het teken staat van Latijns – Amerikaanse muziek mag dans niet ontbreken. Laura van der Galiën en Andras Koops van Dance Masters Kolmschot maken het muziekspektakel compleet.

Net als voorgaande jaren wordt de avond afgesloten met een afterparty. De speciaal voor de gelegenheid geformeerde band bestaat gedeeltelijk uit leden van de muziekvereniging. Zij vermaken het publiek na afloop van het officiële gedeelte met verschillende covers en sluiten daarmee de avond swingend af.

Kaarten voor Night @ the park op zaterdag 12 september zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij leden van de Sint Plechelmus Harmonie, VVV kantoren van de Lutte, Losser en Beuningen en bij het Ros van Twente à € 7,50. Kaarten ‘s avonds aan de kassa kosten €10,00. Het programma begint om 20.00 uur.