Vijfde editie van openluchtconcert in De Lutte

Ieder jaar organiseert de Sint Plechelmus Harmonie uit De Lutte een avondvullend concert in de openlucht op een bijzondere locatie. Voor deze vijfde editie is gekozen voor de ‘Oale Groond’ op het terrein bij Erve Boerrigter gelegen aan de entree van De Lutte.

Op zaterdag 30 september verzorgt het jeugdorkest van de Lutter muziekvereniging om 19.15 uur de aftrap. Vanaf 20.00 uur verzorgt het harmonieorkest een afwisselend programma. Onder andere streektaalmuziek van Normaal, muziek uit de wereldberoemde James Bond-films en swingende disco-hits maken deel uit van het programma.

Het orkest wordt aangevuld met een combo van gitaar en toetsen om de muziekbeleving compleet te maken. Daarnaast laten verschillende vocalisten hun zangtalent horen en zal de slagwerkgroep zich deze avond weer op verrassende wijze presenteren. Bekende Luttenaar Paul Wiefferink zal het publiek deze avond door het programma leiden. De sfeervolle aankleding van het terrein zal het openluchtconcert een extra dimensie geven en op de laatste dag van september nog voor een ultiem nazomeravond-gevoel zorgen. Evenals voorgaande jaren wordt afgesloten met een afterparty.

Kaarten voor deze bijzondere avond kosten 10,- in de voorverkoop en zijn vanaf verkrijgbaar bij leden van de muziekvereniging en bij de VVV-kantoren in De Lutte, Losser, Beuningen en Oldenzaal. Bij slecht weer is er een uitwijkmogelijkheid.