Start donateurskaartenactie

Op 1 oktober start de jaarlijkse donateurskaartenactie van de Sint Plechelmus Harmonie.
Een actie die in het leven is geroepen om een bijdrage te vragen voor al hetgeen onze vereniging voor de dorpsgemeenschap doet. Het lijkt heel gewoon, Sinterklaasoptocht,
inhalen communikantjes, de carnavalsoptocht, Koningsdag, de palmpasenoptocht, het Plechelmusfeest en andere dorpsactiviteiten, de harmonie is erbij. Activiteiten waar wij ook graag in de toekomst onze medewerking aan blijven verlenen. Hiervoor moeten wij wel nieuwe leden opleiden, instrumenten onderhouden en ook kunnen repeteren.
Door ons voor € 7,- als donateur te steunen draagt u daar een zeer belangrijk steentje aan bij. Dit jaar is er ook een extra reden om donateur te worden. In 2014 organiseren wij voor de 30e keer het Poas Bloas Festival, iets wat wij graag met u willen vieren. Bij uw donateurskaart vindt u een kortingstrook waarmee u voor 2 personen € 5,- korting krijgt (per persoon) op de toegangsprijs. Dus als een van onze leden in oktober of november bij u aan de deur komt om te vragen of u ons ook in 2014 wilt steunen vertrouwen wij op een positief antwoord!