Potgrondactie Sint Plechelmus Harmonie 2021

Op zaterdag 13 maart vindt de jaarlijkse potgrondactie van de Sint Plechelmus Harmonie plaats. Ook dit jaar hebben alle bewoners van de dorpskern, de Luttermolen en het buitengebied van De Lutte de mogelijkheid om potgrond te bestellen. Vanwege corona verkopen wij alleen op bestelling die vooraf betaald moet worden.

Op zaterdag 13 maart leveren de leden van de harmonie uw potgrondbestelling vanaf 10:00 persoonlijk bij u thuis af. Mocht u niet thuis zijn dan leggen we de bestelling bij u neer. Op deze manier bent u er zeker van dat u veilig en op afstand de potgrond in ontvangst kunt nemen omdat er geen contact nodig is.

De kwalitatief zeer goede potgrond zal bij u afgeleverd worden in zakken van 45 liter, voor de prijs van € 3,75 per zak. Voor 3 zakken betaalt u slechts € 10,- en dit werkt bij een veelvoud van 3 zakken zo door. Mocht u 6 zakken bestellen dan betaalt u dus € 20,- enzovoort.

Via onderstaande link kunt u de bestelling plaatsen. Vervolgens dient u het verschuldigde bedrag over te maken op NL38 RABO 0130 3984 11 t.n.v. Sint Plechelmus Harmonie en onder vermelding van uw adres.

U ontvangt per mail een bevestiging van uw bestelling (let op: deze kan eventueel in uw spambox terecht komen). Mocht u geen bevestiging ontvangen of een vraag hebben dan kunt contact opnemen via potgrondactie@plechelmusharmonie.nl