Potgrondactie Sint Plechelmus Harmonie 2018

Op zaterdag 17 maart houden wij onze jaarlijkse potgrondactie in de dorpskern, het buitengebied van De Lutte en de Luttermolen. Op deze dag zullen onze leden uw potgrondbestelling vanaf 10:00 persoonlijk bij u thuis afleveren.
U kunt vanaf heden uw bestelling op deze website doorgeven via onderstaande link. Mocht u niet over internet beschikken dan kunt u de bestelling doorgeven middels het bestelformulier welke inwoners van de dorpskern en de Luttermolen binnenkort ontvangen. Mocht u om wat voor reden dan ook vergeten zijn om uw bestelling vooraf door te geven dan bestaat er op 17 maart 2018 altijd nog de mogelijkheid om potgrond te kopen. Op deze dag zal er ook huis aan huis verkocht worden door onze leden.
De kwalitatief zeer goede potgrond zal bij u afgeleverd worden in zakken van 45 liter, voor de prijs van € 3,50 per zak. Voor drie zakken betaalt u € 10,- De betaling van de potgrond zal contant geschieden bij aflevering. Wij hopen als leden van de harmonie in ieder geval op uw steun zodat we achteraf kunnen zeggen dat er sprake was van een vruchtbare actie.