Play along concert Sint Plechelmus Harmonie: wie doet er mee?

Muziek maken is net zoiets als fietsen: als je het een keer kunt, verleer je het niet meer! Tenminste, dat is onze mening.

Heb jij in het verleden een blaas- of slagwerkinstrument bespeeld en ben je benieuwd of je het nog kunt, of bespeel je deze nog steeds en lijkt het je leuk om een keer met een orkest/slagwerkgroep mee te spelen? Geef je dan op voor het Play along concert van de Sint Plechelmus Harmonie in De Lutte.

Op zondagmiddag 25 september geven we een concert in De Lutte. Hierbij mag iedereen uit De Lutte en omstreken die een blaas- of slagwerkinstrument bespeelt meedoen. Voorwaarde is wel dat je een aantal repetities meespeelt. Deze repetities starten voor de slagwerkgroep op maandag 22 augustus van 19.30 – 21.00 uur en voor het orkest op dinsdag
23 augustus van 19.30 – 21.30 uur. De repetities vinden plaats in Erve Boerrigter, Plechelmusstraat 14 in De Lutte.

Enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Opgeven kan tot en met zondag 22 mei via playalongsph@gmail.com. Ook voor vragen kun je ons bereiken via dit mailadres.

Heb je nu geen ervaring met een blaas- of slagwerkinstrument, maar lijkt het je heel erg leuk om mee te doen, of lijkt het je sowieso leuk om een instrument te gaan bespelen, aarzel dan niet en neem contact op met Janneke Visschedijk via playalongsph@gmail.com.