Night @ the Woodside

Zaterdag 13 september organiseert de Sint Plechelmus Harmonie in het openluchttheater naast de Blokhut een Night @ the Woodside. Aan de bosrand van het kerkenbos wordt u vanaf 20:00 uur een avondvullend programma voorgeschoteld met daarin muziek van Bruno Mars tot André Hazes en van Michael Bublé tot Ramses Shaffy.  De avond wordt verzorgd door het harmonieorkest en de slagwerkgroep die ook gezamenlijk een aantal nummers ten gehore brengen.

De avond wordt afgesloten door een voor de gelegenheid gevormde ‘afterparty band’. Het betreft een band van talentvolle jonge musici waarin ook een aantal leden van onze eigen vereniging deel van uitmaken. Zij hebben onder andere nummers van Amy Winehouse, BlØf, Survivor, Guus Meeuwis en Katy Perry voor u op het programma staan. Het gehele avondprogramma wordt omlijst door een aantal culturele acts.

Wellicht was u vorig jaar omringd door het prachtige natuurschoon van het Lutterzand één van de aanwezigen bij de ‘Avond aan de Dinkel’.  Deze avond heeft u vele andere aanwezigen verbaasd en achteraf waren ‘jammer dat ik er niet bij was’ en ‘graag tot volgend jaar’ veel gehoorde opmerkingen. De avond is ook Stichting Hellehond niet onopgemerkt gebleven. Zij hadden de wens voor een evenement in het openluchttheater en hebben hiervoor een bijdrage in het vooruitzicht gesteld. Wij hadden de wens nogmaals een dergelijke avond te organiseren maar zochten vanwege de toch wel aanzienlijke kosten nog naar financiering. Door een bijdrage van de Stichting kan het concept van de ‘Avond aan de Dinkel’ dit jaar aan de bosrand van het kerkenbos in de herhaling, bedankt hiervoor!

Night @ the Woodside,  een avond die u gewoon niet mag missen en snelle beslissers krijgen voordeel! Kaarten zijn vanaf heden in de voorverkoop voor slechts € 6,- (in plaats van € 7,50) verkrijgbaar bij VVV De Lutte, Losser en Beuningen. Ook kunt u online kaarten bestellen via deze website of persoonlijk bij één van onze leden. Kaarten zijn op 13 september uiteraard aan de kassa verkrijgbaar, u betaalt dan € 7,50. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien u zeker wilt zijn van een toegangsbewijs dan kunnen wij u de voorverkoop van harte aanbevelen! Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19.00 uur.