Night @ the Bloemenbeek groot succes

Ondanks de tegenvallende weersomstandigheden bezochten zaterdagavond ruim 700 bezoekers het openluchtconcert van de Sint Plechelmus Harmonie. Al een aantal jaren staat een openluchtconcert op het programma van de Lutter muziekvereniging, maar nooit eerder werd het jaarlijks terugkerende evenement zo goed bezocht als tijdens de laatste editie. Het succes van dit concert is mede te danken aan de medewerking van de landelijk bekende bariton Ernst Daniël Smid en de Rossumse sopraan Karin Hertsenberg. Zij verleenden hun medewerking aan dit concert om het vijftigjarig jubileum van landhuishotel De Bloemenbeek groots te vieren.

In de tuin van De Bloemenbeek was het ondanks wat lichte buien ultiem genieten. Met fakkels, verlichting en knus ingerichte stands heerste een sfeervolle ambiance. Gasten genoten onder het genot van een hapje en een drankje van een divers muzikaal programma. Van Beethoven tot Bon Jovi en van Queen tot Wim Sonneveld, het programma bood voor elk wat wils. Daarnaast werden verschillende nummers met zang uitgevoerd. Niet alleen voor het publiek, maar ook voor de orkestleden was het een bijzondere ervaring om een concert te geven met vocalisten van dit niveau. Onder andere werden ‘You raise me up’ en ‘Amigos para Siempre’ werden uitgevoerd met zang van Karin Hertsenberg en Ernst Daniël Smid. Het publiek genoot met volle teugen.
Na afloop verzorgde een speciaal geformeerde band een knallende afsluiter. Ondanks de afnemende temperatuur en lichte buien bleef het publiek hangen en verplaatste zich naar de dansvloer. Al met al kijkt de Sint Plechelmus Harmonie terug op een zeer bijzonder en geslaagd concert.