Ondanks de tegenvallende weersomstandigheden bezochten zaterdagavond ruim 700 bezoekers het openluchtconcert van de Sint Plechelmus Harmonie. Al een aantal jaren staat een openluchtconcert op het programma van de Lutter muziekvereniging, maar nooit eerder werd het jaarlijks terugkerende evenement zo goed bezocht als tijdens de laatste editie. Het succes van dit concert is mede te danken aan de medewerking van de landelijk bekende bariton Ernst Daniël Smid en de Rossumse sopraan Karin Hertsenberg. Zij verleenden hun medewerking aan dit concert om het vijftigjarig jubileum van landhuishotel De Bloemenbeek groots te vieren.

In de tuin van De Bloemenbeek was het ondanks wat lichte buien ultiem genieten. Met fakkels, verlichting en knus ingerichte stands heerste een sfeervolle ambiance. Gasten genoten onder het genot van een hapje en een drankje van een divers muzikaal programma. Van Beethoven tot Bon Jovi en van Queen tot Wim Sonneveld, het programma bood voor elk wat wils. Daarnaast werden verschillende nummers met zang uitgevoerd. Niet alleen voor het publiek, maar ook voor de orkestleden was het een bijzondere ervaring om een concert te geven met vocalisten van dit niveau. Onder andere werden ‘You raise me up’ en ‘Amigos para Siempre’ werden uitgevoerd met zang van Karin Hertsenberg en Ernst Daniël Smid. Het publiek genoot met volle teugen.
Na afloop verzorgde een speciaal geformeerde band een knallende afsluiter. Ondanks de afnemende temperatuur en lichte buien bleef het publiek hangen en verplaatste zich naar de dansvloer. Al met al kijkt de Sint Plechelmus Harmonie terug op een zeer bijzonder en geslaagd concert.

Sponsorkliks
Agenda

  • Winterconcert

       zondag 17 december 2023

Sponsoren

Walls & More by Bjorn
Oude Elferink Natuursteen
Emsflower GmbH
't Dorpscafe-Lutters Kwartiertje
Kwekerij Arno Kuipers
Aannemingsmaatschappij Punt B.V.
Nijhuis Financiële Dienstverlening
Volker B.V.
Hoge Bavel Vakantieappartementen
Hotel - Restaurant het Ros van Twente
Installatiebureau Vasterink B.V.
Landhuishotel De Bloemenbeek B.V.
Agrisun Zonnepanelen
Denk ICT B.V.
Notkamp-Boomkwekerij
Raw-Milk-Company
Heebings Grondwerken, Loonbedrijf en Houttransport B.V.
Eetcafé Plexat
A1 Douane-Expediteurs B.V.
Spar Schreur De Lutte
Café-Restaurant Paviljoen 't Lutterzand
22-Walls-en-More-by-Bjorn
13-Oude-Elferink
05-Emsflower
15-Lutters-Kwartier
16-Arno-Kuipers
11-PuntBV
12-NijhuisFD
17-Volker
07-HogeBavel
08-hetRosvanTwente
09-Vasterink
10-Bloemenbeek
18-Agrisun-Zonnepanelen
19-Denko-ICT
20-Notkamp-Boomkwekerij
21-Raw-Milk-Company
06-Heebing
04-Plexat
01-A1
02-SPAR-Schreur
03-Paviljoen
Shadow