Plechelmus Harmonie: Dingedong en filmmuziek

DE LUTTE – Congratulations, Eres Tu, Hallelujah, Let it swing, Save your kisses en natuurlijk Dingedong van de Enschedese band Teach In. Wie kent ze nog? De winnende liedjes en songs, die in het verleden hoog scoorden op het Eurovisie Songfestival.Het orkest van de Plechelmus Harmonie brengt ze weer tot leven in een showconcert op zaterdag 24 mei, waarbij tal van deze hits voorbij komen. Een groep zangers en zangeressen zingt mee.

Ook de rest van het programma zoekt de harmonie deze avond in de wereld van de showbizz, glitter en filmsterren. Naast het Eurovisie Songfestival krijgt de muziek uit legendarische films een belangrijke plaats. Films, waarvan juist de muziek bijdroeg tot hun wereldfaam. Dances with Wolves, Out of Africa, Captain Hook, Pirates of the Caribbean en The Godfather. Het publiek ziet ondertussen de originele filmbeelden. De dansgroep van muziekschool De Sleutel uit Losser doet mee en de drumband levert een bijdrage met swingend slagwerk. Kortom, het wordt een avond in een ongedwongen en feestelijke sfeer met herkenbare en populaire muziek, zang en dans.

Het showconcert van de Plechelmus Harmonie wordt gehouden in sportzaal de Luttermolen en begint om 20.00 uur. De toegang bedraagt 5 euro per persoon, inclusief een kop koffie. Kaarten zijn ‘s avonds aan de kassa verkrijgbaar.

Bron: De Twentsche Courant Tubantia