Bestelformulier Potgrondactie

This content has been archived. It may no longer be relevant

Zaterdag 16 maart 2013 Potgrondactie
Sint Plechelmus Harmonie

Op zaterdag 16 maart zal wederom de potgrondactie plaatsvinden van de Sint Plechelmus Harmonie voor de dorpskern van De Lutte, de dorpskern van Beuningen en het Luttermolenveld. Op deze dag zullen de leden van de harmonie uw potgrondbestelling vanaf 10:00 persoonlijk bij u thuis afleveren, waarvoor u uw bestelling nu al kunt doorgeven via onderstaande bestelformulier.

De kwalitatief zeer goede en gecertificeerde potgrond zal bij u afgeleverd worden in zakken van 45 liter, voor de prijs van € 3,- per zak. De betaling van de potgrond zal hierbij contant bij aflevering geschieden. Wij hopen als leden van de harmonie op uw steun zodat we achteraf kunnen zeggen dat er zowel voor u als voor de harmonie sprake was van een vruchtbare actie.

Mocht u nog verdere vragen of aanvullende wensen hebben voor wat betreft deze actie dan kunt u telefonisch contact opnemen met de coördinator van deze actie te weten dhr. Henk Nijhuis, welke te bereiken is onder nummer  (0541) 55 16 38.

Bestelformulier potgrondactie Sint Plechelmus Harmonie 2013

{chronoforms}BestelformulierSPHPotgrondactie{/chronoforms}