Onlangs zijn er op de basisschool aanmeldingsformulieren voor muzieklessen in het seizoen 2013/2014 uitgedeeld. Deze lessen aan de muziekschool starten in september dus nu is het moment om uw kind (of u zelf) aan te melden. Muziek maakt stemt je vrolijk, biedt gezelligheid, bevordert de saamhorigheid en bovenal draagt muziek bij aan een betere algemene ontwikkeling. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen die muziek zich beter ontwikkelen dan kinderen die geen muziek maken. Buiten dat heb je er je hele leven plezier van, een lastige knieschijf zal je hobby later nooit belemmeren.  Jeugdigen die beginnen met muziek maken gaan na een aantal maanden les ook al samen spelen, muziek is dus zeker geen individuele hobby!

Wanneer je lid wordt van de Sint Plechelmus Harmonie krijg je een instrument in bruikleen, korting op het lesgeld aan de muziekschool en worden de meeste lessen in De Lutte gegeven. Meer informatie over muzieklessen kun je vinden onder de tab 'opleiding'. Dus als je altijd al op alle pannen slaat, meld je dan aan voor slagwerk.Wanneer je mooie liedjes niet alleen wilt fluiten maar ook wilt kunnen spelen, kies dan voor klarinet, trompet, saxofoon, dwarsfluit, trombone of één van vele andere blaasinstrumenten. Wij hopen je in beide gevallen graag als lid te mogen begroeten. Een aanmeldingsformulier kan worden aangevraagd door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..