Poster Palmpasenconcert 2016

Op palmzondag 20 maart organiseren de werkgroep kindervieringen van de Plechelmuskerk, de Stichting Dorpshoes Erve Boerrigter en de Sint Plechelmus Harmonie weer de palmpasen viering en optocht. Om 10:30 uur is er een korte gezinsviering in de kerk, waarbij alle kinderen hun palmpasenstok mee mogen brengen welke ook wordt gewijd. Aansluitend vertrekt om 11:00 uur de stoet onder leiding van de Sint Plechelmus Harmonie voor een feestelijke rondgang door het dorp. Anders dan afgelopen jaren is het eindpunt van de optocht. Dit jaar zullen de prijzen van de kleurwedstrijd niet uitgereikt worden bij de Appelhof, maar in het dorpshoes. Alle kinderen van het kindcentrum en de groepen 1 t/m 4 krijgen een kleurplaat uitgedeeld, die ingeleverd kan worden bij aanvang van de viering, bij de ingang van de kerk en dat is niet de enige verandering aan palmzondag in De Lutte, want het harmonieorkest verzorgt samen met het jeugdorkest en de slagwerkgroep direct na afloop van de tocht een palmpasenconcert. Speciaal voor de jonge luisteraar is een programma samengesteld, waarin onder andere Frozen, K3 en Nick & Simon voorbij komen. Uiteraard zijn de oudere kinderen, hun ouders, opa’s en oma’s ook van harte welkom. De nummers zijn bekend voor iedereen zodat jong en oud mee kan dansen en zingen! Het concert begint direct na de palmpasenoptocht omstreeks 11:30 uur, in het dorpshoes en de toegang is gratis. Bij slecht weer zal de optocht worden ingekort. We hopen op een grote deelname en heten u allen van harte welkom!