Welkom

op de website van de "Sint Plechelmus Harmonie"
uit de Lutte.

Op deze website vindt u informatie over de muziekvereniging Sint Plechelmus Harmonie die is opgericht op 2 maart 1902.

Sint Plechelmus Harmonie - Fotosessie 2012

Muziekvereniging Sint Plechelmus Harmonie ter gelegenheid van het 110 jarig jubileum
d.d. zondag 20 mei 2012 in het Arboretum Poort-Bulten in de Lutte
© foto Sint Plechelmus Harmonie

Paviljoen t Lutterzand Op zaterdag 21 september organiseert de Sint Plechelmus Harmonie i.s.m. Paviljoen ’t Lutterzand een 'Avond aan de Dinkel'. Midden in het prachtige natuurschoon van het Lutterzand wordt u vanaf 20:00 uur bij het paviljoen een avondvullend programma voorgeschoteld. Het harmonieorkest zal onder leiding van dirigent Henk Veneman bekende werken uit verschillende muziekstijlen uitvoeren. Een korte vogelvlucht door het programma leidt u onder meer langs Deep Purple, Gloria Estefan, Frank Sinatra, Elvis, Jan Smit en Marco Borsato. Een aantal nummers worden met zang van Henk Veneman en Inge Lage Venterink uitgevoerd waarbij het orkest wordt ondersteund door een combo bestaand uit een (bas)gitaar en een toetsenist. Naast het harmonieorkest verzorgt ook de slagwerkgroep onder leiding van Gerard Oude Spraaksté een spetterend optreden.

De avond wordt afgesloten door een voor de gelegenheid gevormde 'afterparty band'. Het betreft een band van talentvolle jonge musici waarin ook een aantal leden van onze eigen vereniging deel van uitmaken. Zij hebben onder andere nummers van Bruce Springsteen, Anouk, Fleetwood Mac en Phil Collins voor u op het programma staan. Het gehele programma wordt omlijst door een aantal culturele acts. Zo zal Theatergroep Hydra, bekend van Kunsten op Straat, een optreden verzorgen en moet u niet vreemd opkijken als u van cartoonist Bert Schoolderman een gratis karikatuur van u zelf aangeboden krijgt. Tevens wordt u de gelegenheid geboden om de kunstzinnige objecten van hout en speksteen van beeldend kunstenaar Jan Sprakel te bewonderen.

Kortom: Een avond die u gewoon niet mag missen! De toegang voor deze bijzondere avond bedraagt slechts € 6,- en kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij VVV De Lutte, Losser en Beuningen en Paviljoen ’t Lutterzand. Ook kunt u online kaarten bestellen op deze website. Kaarten zijn op 21 september ook aan de kassa verkrijgbaar, echter er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien u zeker wilt zijn van een toegangsbewijs dan kunnen wij u de voorverkoop van harte aanbevelen! Inloop vanaf 19.00 uur.

Wilt u online entreetickets bestellen KLIK DAN HIER!

SponsorKliks

SponsorKliks

Aanmelden Nieuwsbrief

Sponsoren

17-Volker.jpg

Kalender

Augustus 2019
Z M D W D V Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Agenda

Dinsdag, 01 Oktober 2019
Start donateursactie
Zaterdag, 19 Oktober 2019
Opbouwwerkzaamheden Twentse Cultuurtocht
Zondag, 20 Oktober 2019
Twenste Cultuurtocht
Zondag, 24 November 2019
Intocht Sinterklaas
Zondag, 22 December 2019
Kerstconcert in de St. Plechelmuskerk